Activiteiten

Natuurlijk zijn onze faciliteiten al superleuk en zou je je alleen dáár al je hele verblijf mee kunnen vermaken. Voor wie echter op zoek is naar nóg meer actie en avontuur, organiseren wij ook allerlei activiteiten. Wat bijvoorbeeld heel leuk om te doen is, is de zeskamp. Dit speel je namelijk op het veld bij de Blokhut en voor wie niet meedoet: je kunt alles vanaf het terras zien!

Ook onze andere activiteiten zijn geweldig om mee te maken: een speurtocht, een spannende kompasloop of een klootschiettocht. Afsluiten met een barbecue? Kijk bij Eten & Drinken.

Survival

Jullie groep loopt een actieve route met 6 verschillende activiteiten waaronder mountainbiken, kano varen en nog veel meer.

De huifkar brengt jullie naar de eerste opdracht en vanuit daar lopen jullie via een prachtige route terug naar de accommodatie. De duur van de survival is ongeveer 2,5 a 3 uur. 

Speurtocht

De speurtocht is geschikt voor jong en oud! Een leuke route met opdrachten door het prachtige bos die ongeveer 1.5 uur duurt.

Klootschieten

Ouderwets, maar heel gezellig! Wie de minste worpen werpt wint.
Deze route duurt ongeveer 1.5 uur.

Zeskamp

Op het sportveld bij de accommodatie spelen de groepen tegen elkaar de zeskamp. De tijdsduur is afhankelijk van de door jullie gekozen uitvoering van de activiteiten

Kompasloop

Loop met behulp van een kompas een route in het bos. Wie loopt de route op de juiste manier en waar liggen de verborgen schatten?
Je loopt in ongeveer 1.5 uur de route

Bingo!

Deze superleuke activiteit is voor jong en oud leuk en zeker niet alleen met slecht weer!
Je ontvangt van ons een complete bingoset (molen/kaartjes/pennen) en leuke prijzen.