Eten & Drinken


Brood

Begin de dag met een lekker vers brood van de bakker. Bestellingen mail je gewoon naar info@klonie.nl en het komt voor de bakker.

Bekijk alvast de complete bestellijst brood en gebak.

Boodschappenservice

Wat een gemak: even bellen met de COOP in Schoonoord: 0591 - 392310 en doorgeven wat jullie nodig hebben die dag. Zij brengen de boodschappen naar je groepsaccommodatie op het terrein van Klonie en halen de emballage weer op. 

Liever zelf boodschappen doen? Geen straf in het gezellige, toeristische dorp Borger, 10 minuten rijden, een half uurtje fietsen. In Borger: supermarkten Albert Heijn, Aldi, Boni. En speciaalzaken als: Echte Bakker Poelstra, Echte Bakker d'Oale Ambacht, Keurslager Stiekema, De Kaasbank (kazen, wijnen, noten) en slijterij Drankencentrum.

Volpension

Zelf koken kan; de keuken is compleet ingericht.

Liever alle maaltijden geheel verzorgd met volpension? Wij koken dagelijks een warme maaltijd en verzorgen het ontbijt en de lunch. Tijdens het ontbijt maken we een lunchpakket om mee te nemen onderweg of voor in de middagpauze op ons terrein.

Warme maaltijd: keuze uit macaroni, barbecue, stamppot of frites. 

Maaltijden

Geen volpension, maar wel zo nu en dan losse maaltijden? Bijvoorbeeld: alleen een diner op de slotdag, het eerste ontbijt bij aankomst. Geen probleem, wel even overleggen.

Groepen vanaf 30 personen kunnen kiezen uit: verzorgde barbecue, frites met een snack, macaroni of stamppot.

BBQ

Hij hoort bij het lekkere buitenleven, de barbecue. Kan op twee manieren: alleen de BBQ van ons huren en zelf inkopen doen, of ook vlees bij ons bestellen. Wij zorgen hoe dan ook voor een gezellig sissende barbecue. En dan maar bakken met z'n allen!

De verzorgde barbecue bestaat uit:

  • 5 a 6 verschillende soorten vlees
  • Stokbrood met kruidenboter
  • 5 verschillende sauzen
  • Scharrelsalade
  • Rundvleessalade
  • Rauwkostsalade met feta of vruchtensalade
  • Schaal met komkommer/tomaat

Huur barbecue is € 18,-. Compleet verzorgd is € 9,75 p.p.

Het Winkeltje

Onze kleine, maar fijne Klonie Kiosk voor de lekkere trek. Kinderen zijn er dol op, weten we uit ervaring, dit 'echte' winkeltje. Te koop: frisdrank, chips, snoep, ijs, een kaartje voor de achterblijvers thuis en souvenirs. Frites en snacks kan ook, in overleg. Openingstijden? Ook in overleg.