Scholen

Voor basisscholen en middelbare scholen is Klonie perfect geschikt. Kies je voor een schoolreisje met een compleet gevuld dagprogramma of

ga je liever met je klas op kamp? Alles is mogelijk, van kleuters tot middelbare scholieren!

Schoolreisje

Groep 3 t/m 8

Het compacte schoolreisje binnen 1 dag, dat voelt als een eindeloze zomervakantie. Het is me het dagje dan ook wel. Je tijdelijk thuis is onze stoere Blokhut. Daar kom je aan - er staat iets te drinken en iets lekkers klaar. Net als je gewend bent aan al die Drentse buitenlucht, begint het eerste van alle avonturen die je gaat meemaken vandaag, in het bos en op het water: het is de survivaltocht. Durf jij het aan?

De rest van het programma: kano varen en vlotten bouwen op het meer, fietsen met een mountainbike. De huifkar brengt je naar je eerste opdracht. Honger? Terug bij de Blokhut is er patat, drinken, een snack (kroket of frikadel), een een ijsje na. Tip om de survivaltocht een beetje te overleven: neem een lunchpakket mee! Prijs: € 14,00 per persoon, all-in.

Voor de kleuters

Ook voor de kleinsten bieden we een fantastisch schoolreisarrangement aan.

Het schoolreisje vanaf kinderen uit groep 1 is ook nog eens leerzaam. In de ochtend komen jullie aan en krijgen ranja met wat lekkers. Daarna gaan jullie het bos in voor een leuke speurtocht.

Tussen de middag lekker smikkelen: frites met een snack en een ijsje. Daarna is het tijd voor een huifkarritje naar een boerderij! De boer geeft jullie graag een rondleiding en ook daar krijgen jullie koffie, thee of ranja en wat lekkers.

Ook dit arrangement is € 14,00 per persoon.

Schoolkamp

Net zo leuk leuk als het schoolreisje, maar dan 2 nachten blijven slapen. Kom op schoolkamp naar Klonie!

Volop fijne voorzieningen om te sporten, spelen, in een dikke boom klimmen, uitrusten, en spannende outdoor activiteiten te doen, eten & drinken, genieten. De Bonte Avond mag natuurlijk ook niet ontbreken. Ook nog eens één van de voordeligste logeeradressen voor een groepsuitje. Gehaald en gebracht worden? We regelen indien nodig ook het busvervoer!

Misschien wel de gekste groepsaccommodatie van Nederland; in ieder geval de meest speelse.