Scholen

Voor basisscholen en middelbare scholen is Klonie perfect geschikt. Kies je voor een schoolreisje met een compleet gevuld dagprogramma of ga je liever met je klas op kamp? Alles is mogelijk, van basisschoolkinderen tot middelbare scholieren!

Schoolreisje

Groep 6 t/m 8

Het compacte schoolreisje binnen 1 dag, dat voelt als een eindeloze zomervakantie. Het is me het dagje dan ook wel! Je tijdelijk thuis is onze stoere Blokhut. Daar kom je aan - er staat iets te drinken en iets lekkers klaar. Net als je gewend bent aan al die Drentse buitenlucht, begint het eerste van alle avonturen die je gaat meemaken vandaag, in het bos en op het water: het is de survivaltocht. Durf jij het aan?

De rest van het programma: kano varen en vlotten bouwen op het meer, fietsen met een mountainbike. De huifkar brengt je naar je eerste opdracht. Honger? Terug bij de Blokhut is er patat, drinken, een snack (kroket of frikadel), een een ijsje na. Tip om de survivaltocht een beetje te overleven: neem een lunchpakket mee!

Prijs: € 14,00 per persoon, all-in.

 

Schoolkamp

Net zo leuk leuk als het schoolreisje, maar dan 2 nachten blijven slapen. Kom op schoolkamp naar Klonie!

Volop fijne voorzieningen om te sporten, spelen, in een dikke boom klimmen, uitrusten, en spannende outdoor activiteiten te doen, eten & drinken, genieten. De Bonte Avond mag natuurlijk ook niet ontbreken. Ook nog eens één van de voordeligste logeeradressen voor een groepsuitje. Gehaald en gebracht worden? We regelen indien nodig ook het busvervoer!

Misschien wel de grootste groepsaccommodatie van Nederland; in ieder geval de meest leukste!